ons team

Mijn naam is Lieve Crispeyn en ik ben de zaakvoerder van hondenkapsalon Corgi & co.

In 2006 ben ik afgestudeerd als hondentrimster bij Sytnra Hasselt. 

Sindsdien ben ik beroepsmatig met hondentrimmen bezig,

dit betekent dat ik 15 jaar ervaring kan voorleggen als hondentrimster. 

Van schoolopleiding ben ik boekhouder maar ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. 

Ik fok heel af en toe welsh corgi cardigans en heb momenteel 3 corgi's bij mij thuis rondlopen. Maar het kunnen er ook wel eens 6 worden . 

Ik heb 10 jaar hondenshows gelopen op internationaal vlak en heb veel mooie prijzen naar huis meegenomen. 

Ik ben een krak in plukhonden, grote rassen , regel de afspraken en zorg dat de boel draaiend blijft. 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Kurt en ik ben de man van Lieve, sinds 2014 werk ik mee in de zaak. Ik heb ervaring in moeilijke honden, plukhonden en grote rassen maar poezen trim ik ook met veel liefde en plezier. 

Samen met Lieve fok ik af en toe een nestje welsh corgi cardigans en ik ben de helpende hand in het trimsalon. 

 

 

 

Mijn maan is Miet en ik ben in 1998 afgestudeerd als hondentrimster te Syntra te Hasselt. Ik heb reeds 18 jaar ervaring als hondentrimster in een ander hondenkapsalon en sinds dit jaar werkzaam als hondentrimster bij hondenkapsalon Corgi & co. 

Ik ben 10 jaar vrijwilliger geweest in een dierenasiel en ben een krak in honden knippen , plukken , engelse cockers en golden retrievers . Kortom geen enkel ras heeft geheimen voor mij.

Ik knip voornamelijk labradoodles, poedels, bichon frise, maltezers, shi tjsu's, ..... 

 

 

 

Mijn naam is Hannelore maar iedereen zegt Hanne, ik volg leercontract bij Syntra te Antwerpen en werk 4 dagen mee in het hondenkapsalon Corgi & co. Dit doe ik bijna 3 jaar met hart en ziel . Honden zijn mijn leven en thuis ben ik in het bezit van een lieve golden retriever Pim en border collie lukie. Ik trim voornamelijk dan ook border collie , golden retrievers, chihuaha's, cavalier king charles, plukhondjes, .... . in juni 2022 behaal ik mijn diploma hondentrimmen met hoge onderscheiding en daarna blijf ik met passie het vak uitoefenen.